ΝΕΑΠΟΛΗ-ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ

To "Nεαπολιστας" ειναι ενα blog που αφορα την Νεαπολη της Νικαιας.Οποιαδηποτε καταγγελια και οτιδηποτε αφορα την συνοικια μας μπορειτε
να μας το στειλετε στο mail pahidisp@yahoo.gr για να το δημοσιευσουμε.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ AΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

                                    
«Καλοκαίρι στην πόλη μου»

Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης για μαθητές δημοτικού από το Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι.Ρέντη
Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη ετοιμάζει και αυτό το καλοκαίρι, πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης με τίτλο "Καλοκαίρι στην πόλη μου". Το πρόγραμμα, που απευθύνεται σε παιδιά του δημοτικού, θα υλοποιηθεί σε δύο κύκλους (από τις 19/06 έως τις 5/07 και από τις 8/07 έως τις 27/07) και θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του 6ου Γυμνασίου, του Πολιτιστικού Κέντρου "Μάνος Λοΐζος" και του Πλάτωνα.
Κάθε κύκλος μπορεί να απασχολήσει έως 180 παιδιά. Η συμμετοχή του κάθε μαθητή ανέρχεται στο ποσό των 30 € εφάπαξ, εφόσον το οικογενειακό του εισόδημα υπερβαίνει τις 15.000€, διαφορετικά δεν υπάρχει καμία οικονομική επιβάρυνση. Στο πρόγραμμα θα συμμετάσχουν συνολικά 360 παιδιά τα οποία θα απασχολούνται από τις 7:15 το πρωί, έως τις 3:30 το μεσημέρι,  στους προαναφερθέντες χώρους.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:

 «Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δήμου, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρους παιδαγωγούς, μουσικούς, ζωγράφους, εικαστικούς και γυμναστές, σχεδίασε ένα πρόγραμμα ανάλογο με τις ηλικίες των παιδιών και τα ενδιαφέροντά τους μέσα από το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα, παίρνοντας ποικίλα ερεθίσματα, να εκφραστούν πολύπλευρα, με στόχο την άθληση, τη δημιουργική μάθηση, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία τους. Αν και η εποχή είναι ιδιαίτερα δύσκολη  εξακολουθούμε να είμαστε ευαισθητοποιημένοι σε θέματα παιδιού και δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε μια πραγματική υπερπροσπάθεια προκειμένου το πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη μου» να λειτουργήσει και φέτος όσο το δυνατό καλύτερα».

 Οι αιτήσεις συμμετοχής θα συμπληρώνονται στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού (Δ.Α.Κ. Πλάτωνας, Πέτρου Ράλλη και Θηβών ) από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα για τον πρώτο κύκλο από 20  Μαΐου έως 7 Ιουνίου και για το δεύτερο κύκλο από  17 έως 28 Ιουνίου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν  στο τηλ. 210 4278134-135, 210 4933300.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου