ΝΕΑΠΟΛΗ-ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ

To "Nεαπολιστας" ειναι ενα blog που αφορα την Νεαπολη της Νικαιας.Οποιαδηποτε καταγγελια και οτιδηποτε αφορα την συνοικια μας μπορειτε
να μας το στειλετε στο mail pahidisp@yahoo.gr για να το δημοσιευσουμε.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΝΙΚΑΙΑΣ

Δεν είναι ανάγκη να είσαι δημοσιογράφος. Ούτε λογοτέχνης. Ούτε να γράφεις άψογα! Αρκεί να έχεις υπόψη σου θέματα και γεγονότα που αφορούν την γειτονιά, την πόλη ή τον τόπο που θέλεις να τα μάθουν οι συμπολίτες μας και οι αρμόδιοι. Δεν έχεις, παρά να στείλεις επώνυμα το ρεπορτάζ σου, ή το άρθρο με τις τεκμηριωμένες απόψεις σου και τις τυχόν φωτογραφίες. Στο mail pahidisp@yahoo.gr Γιατί ενεργός πολίτης είναι ο καλά ενημερωμενος πολίτης και η δημοσιότητα βοηθά πάντα στην επίλυση των προβλημάτων !

1 σχόλιο:

  1. αφού θέλεις ειδήσεις βάλε αυτήν την ανακοίνωση που έχω στο μπλογκ μου και είναι για καλό σκοπό. ....η ανακοίνωση που μοιράζετε απο την Ενωση συλλόγων γονέων Νίκαιας στους μαθητές των Λυκείων .

    Μέσα στις συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού που διαρκώς εντείνονται στην ελληνική κοινωνία μία ομάδα Εθελοντών Εκπαιδευτικών, σε συνεργασία με το Δήμο Νίκαιας - Ρέντη και την Ένωση Συλλόγων Γονέων Νίκαιας, αποφασίσαμε να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους σκληρά δοκιμαζόμενους συμπολίτες μας .
    Τον πρώτο μήνα της νέας χρονιάς θα ξεκινήσουμε εντελώς δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας (για τη Γενική Παιδεία αλλά και την Κατεύθυνση) στους μαθητές της Β΄ και Γ΄ Λυκείου.Το πρόγραμμα απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε μαθητές οικογενειών με οικονομικά προβλήματα.Τα μαθήματα θα παραδίδονται μέσα στο χώρο του 1ου Λυκείου Νίκαιας και μετά το τέλος του σχολικού ωραρίου. Οι ακριβείς ώρες και ημέρες θα οριστούν μετά τη συγκέντρωση των αιτήσεών σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή