ΝΕΑΠΟΛΗ-ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ

To "Nεαπολιστας" ειναι ενα blog που αφορα την Νεαπολη της Νικαιας.Οποιαδηποτε καταγγελια και οτιδηποτε αφορα την συνοικια μας μπορειτε
να μας το στειλετε στο mail pahidisp@yahoo.gr για να το δημοσιευσουμε.

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

ΚΕΡΑΙΑ COSMOTE ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην περιοχή μας και συγκεκριμένα επί των οδών  ΝΕΑΡΧΟΥ 9 & ΚΡΥΣΤΑΛΛΗ 156 εταιρεία κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE ) έχει καταθέσει φάκελο στην πολεοδομία του δήμου ΝΙΚΑΙΑΣ - ΡΕΝΤΗ για την νομιμότητα του κτηρίου, προκείμενου η εταιρεία να εγκαταστήσει την κεραία με την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη.
Γνωρίζοντας όλοι ότι η περιοχή είναι κατοικημένη και ότι πολύ κοντά βρίσκονται σχολεία (ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ,ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΑ, ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ)
Κάτοικοι της ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗΣ,ΕΚΛΗΣΙΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ & ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ πρέπει να αποτρέψουμε την εγκατάσταση της με κινητοποιήσεις ,και συλλογή υπογραφων,και συνάντηση με τον δήμαρχο ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ.
ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ.

                                                  14/11/2012   

2 σχόλια:

  1. Η απόσταση απο τα 2 δημοτικά σχολεία και τα νηπηγωγεία είναι απαγορευτική για την τοποθέτηση κεραίας κινητής τηλεφωνίας . Ενημερώστε αν δεν το έχετε κάνει τους συλλόγους γονέων των σχολείων . Ενημερωσα ήδη την Ενωση συλλόγων γονέων , να κάνουν καταγγελίες στην πολεοδομεία και με κοινοποίηση στο δημοτικό συμβούλιο . Πάρτε πρωτοβουλίες και καταγγείλτε την κεραία πρίν να μπεί , αν δεν έχει μπεί ήδη .
    Δεν μπορεί τα κέρδη τους να είναι πάνω απο την Ζωή μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι δίπλα στους κατοίκους και κυρίως τα παιδιά,θα σε ενημερώνω για την εξέλιξη του θέματος Κώστα.

      Διαγραφή