ΝΕΑΠΟΛΗ-ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ

To "Nεαπολιστας" ειναι ενα blog που αφορα την Νεαπολη της Νικαιας.Οποιαδηποτε καταγγελια και οτιδηποτε αφορα την συνοικια μας μπορειτε
να μας το στειλετε στο mail pahidisp@yahoo.gr για να το δημοσιευσουμε.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

1η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤH ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΙΚΑΙΑΣ


Την 1η  Εθελοντική Αιμοδοσία  διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη στη Δημοτική Ενότητα Νίκαιας την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου από τις 9.00 π.μ. έως τις 2.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου (Π.Τσαλδάρη 10) . 
Η αιμοδοσία διοργανώνεται σε συνεργασία με το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου και τους κατοίκους αυτής της πόλης να πάρουν μέρος στην 1η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργανώνουμε στη Δημοτική Ενότητα Νίκαιας σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου. Στόχος μας είναι αυτή η αιμοδοσία να γίνει θεσμός όπως έχει καθιερωθεί στο Ρέντη. Κανείς δεν περισσεύει αν αναλογιστούμε τις μεγάλες ελλείψεις αίματος που παρουσιάζει η χώρα μας.
Επιδίωξή μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε όσους περισσότερους πολίτες μπορούμε προκειμένου να αρχίσουν να αντιλαμβάνονται την αιμοδοσία ως κοινωνικό χρέος και με την ενεργή συμμετοχή τους να συμβάλλουν στην επίλυση αυτού του κοινωνικού προβλήματος».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η αιμοδοσία πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Τιμής  και Μνήμης…40 μέρες μετά  Μπλόκο της Κοκκινιάς 1944 αφιερωμένη στους Πεσόντες Αγωνιστές του Μπλόκου.
        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου