ΝΕΑΠΟΛΗ-ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ

To "Nεαπολιστας" ειναι ενα blog που αφορα την Νεαπολη της Νικαιας.Οποιαδηποτε καταγγελια και οτιδηποτε αφορα την συνοικια μας μπορειτε
να μας το στειλετε στο mail pahidisp@yahoo.gr για να το δημοσιευσουμε.

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ "19ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ"

Το 19ο δημοτικό σχολείο , όνειρο δεκαετειών για πολλές οικογένειες που τα παιδιά τους πηγαιναν στο σημερινό στην Ευαγγελίστρια και μάλιστα , πρωί απόγευμα μέχρι και πέρσυ .
Ξεκίνησαμε την προσπάθεια για να μπεί μπροστά το 2003 με μια μεγάλη κινητοποίηση γονιών μαθητών και πολλών Δασκάλων με πορεία και παράσταση στο δημοτικό συμβούλιο .
9 χρόνια μετά και με πολλές δυσκολίες το γιαπί του νέου 19ου μένει χωρίς να γίνονται εργασίες εδώ και πάρα πολλή καιρό λόγω μη χρηματοδότησης . Παρότι το εντάξαμε στο ΕΣΠΑ γιατί αυτήν την στιγμή είναι η μόνη πηγή χρηματοδότησης , δεν προχωράει .
Το νέο σχολείο στο χώρο που χτίστηκε απόκτησε πολλούς εχθρούς .. πρίν ακόμα λειτουργήση , ο χώρος για πολλούς 'ηταν φιλέτο !! για άλλες χρήσεις και το σχολείο τους χάλαγε τα σχέδια . Είχα πεί κάποτε σε μια συγκέντρωση στο 19ο ότι όσοι δεν θέλουν το σχολείο είναι εχθρόι μας και θα περάσουν απο πάνω μας για να πετύχουν τα σχεδια τους . Δυστυχώς το σχολείο ξεκίνησε , σταμάτησε και οι εχθροί του εξακολουθούν να "εργάζονται" ακόμα για τα φιλόδοξα σχέδια τους .Μην ξεχνάς ότι ακόμα και να χτιστεί , μπορεί να αλλάξει χρήση άμα το θέλουν τα συμφέροντα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου