ΝΕΑΠΟΛΗ-ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ

To "Nεαπολιστας" ειναι ενα blog που αφορα την Νεαπολη της Νικαιας.Οποιαδηποτε καταγγελια και οτιδηποτε αφορα την συνοικια μας μπορειτε
να μας το στειλετε στο mail pahidisp@yahoo.gr για να το δημοσιευσουμε.

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ "ΘΑΡΡΑΛΕΕΣ ΨΥΧΕΣ

Την τελευταία παράσταση στο θέατρο «Πυξίδα» έδωσε η χοροθεατρική ομάδα «ΦΩΣ» την Κυριακή 2 Ιουνίου. Τις «Θαρραλέες Ψυχές» παρακολούθησε ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας Γιώργος Σιγάλας, η Νόρα Μιχαλολιάκου Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γυναικών Μάνης, η Λίτσα Μπαφούνη Διευθύντρια Ιστορικού Αρχείου Δήμου Πειραιά , ο Νίκος Μέλιος και άλλοι εκπρόσωποι φορέων του Πειραιά.
 
Ο Δήμαρχος Πειραιά φανερά ενθουσιασμένος έδωσε πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα και δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει την ανάπτυξη της ελεύθερης έκφρασης και καλλιτεχνικής δημιουργίας.
 
Η Χοροθεατρική Ομάδα «ΦΩΣ» ανανέωσε το ραντεβού με το κοινό της για τις 13 Ιουλίου όπου οι «Θαρραλέες Ψυχές» θα εμφανιστούν στο Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας (Κύπρου και Προύσσης) στο πλαίσιο του πολιτιστικού φεστιβάλ του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου