ΝΕΑΠΟΛΗ-ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ

To "Nεαπολιστας" ειναι ενα blog που αφορα την Νεαπολη της Νικαιας.Οποιαδηποτε καταγγελια και οτιδηποτε αφορα την συνοικια μας μπορειτε
να μας το στειλετε στο mail pahidisp@yahoo.gr για να το δημοσιευσουμε.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

13os ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΛΑΙΑΜΑΧΩΝ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΕΚ

Για 13η συνεχή χρονιά, θα πραγματοποιηθεί  ο Ποδοσφαιρικός Αγώνας Παλαιμάχων μεταξύ των ομάδων ΙΩΝΙΚΟΥ - ΑΕΚ, τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου και ώρα 18:00 στο γήπεδο ΕΑΚ Κορυδαλλού. 

 Η ιστορία των ομάδων αυτών, είναι συνδεδεμένη με τις αλησμόνητες πατρίδες, γι΄ αυτό και ο αγώνας που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αθλητισμού Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, είναι αφιερωμένος σε αυτές.

Στη συνάντηση αναμένεται να δώσουν το παρών ποδοσφαιριστές που έγραψαν ιστορία στον τόπο μας. Μεταξύ αυτών από την ΑΕΚ οι: ΣΕΡΑΦΕΙΔΗΣ,ΜΑΝΩΛΑΣ,  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΚΑΡΑΦΕΣΚΟΣ, ΜΠΑΤΙΣΤΑ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ,ΑΡΔΙΖΟΓΛΟΥ, ΤΣΙΑΡΤΑΣ, ΜΟΥΣΟΥΡΗΣ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ κ.λ.π και από τονΙΩΝΙΚΟ οι : ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΕΛΗΣ, ΣΔΡΕΝΙΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡ.,  ΓΡΙΜΠΙΛΑΣ,ΜΠΑΡΜΠΟΛΟΥΤΣΙ, ΞΕΝΑΡΙΟΣ, ΜΑΓΓΙΝΑΣ, ΡΕΝΙΕΡΗΣ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΦΑΣ   κ.α.       

Θα τιμηθούν από την πλευρά του Ιωνικού ο ΜΑΚΡΟΓΙΑΝΝΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και από την ΑΕΚ ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  .Διαιτητές του αγώνα είναι οι: ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΓΙΑΣ, ΚΟΚΚΟΤΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  και ΜΑΝΕΛΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜ.

Οι φίλαθλοι που τη Δευτέρα το απόγευμα θα προσέλθουν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν έναν αγώνα  γεμάτο συγκίνηση,  που θα τους θυμίσει παλιές ωραίες στιγμές.

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου