ΝΕΑΠΟΛΗ-ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ

To "Nεαπολιστας" ειναι ενα blog που αφορα την Νεαπολη της Νικαιας.Οποιαδηποτε καταγγελια και οτιδηποτε αφορα την συνοικια μας μπορειτε
να μας το στειλετε στο mail pahidisp@yahoo.gr για να το δημοσιευσουμε.

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ 2 & 3 ΜΑΡΤΙΟΥ


Με εκδηλώσεις για τα παιδιά συνεχίζονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου

για το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου  

Με παιδικές εκδηλώσεις συνεχίζονται οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Νίκαιας -Αγ. Ι. Ρέντη σε πλατείες της πόλης για το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Μαρτίου.

Έτσι, το Σάββατο 2 Μαρτίου, στην πλατεία της Οσίας Ξένης, μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν ένα πρόγραμμα που ετοίμασε ο Δήμος, από τις 11 το πρωί, με εργαστήρια ζωγραφικής, αγγειοπλαστικής, με την καθοδήγηση των καθηγητών της Δ/νσης Πολιτισμού, όπου τα παιδιά θα φτιάξουν αποκριάτικες μάσκες και στολίδια.  Θα ακολουθήσει πρόγραμμα με κλόουν και face painting, ενώ η εκδήλωση θα κλείσει με  λαϊκό γλέντι από το συγκρότημα του Γιάννη Λαμπράκη και τα Χορευτικά τμήματα του Δήμου, τα οποία από νωρίς το πρωί, με τις αποκριάτικες στολές τους θα ξεσηκώνουν συνοδεία αρμάτων, τις γειτονιές της πόλης.

Tην Κυριακή 3 Μαρτίου την ίδια ώρα, στις 11 το πρωί, η κεντρική πλατεία Ρέντη, θα γεμίσει με φουσκωτά, παιχνίδια για τα παιδιά, clown, face painting, μπαλονοκατακευές και πολλές εκπλήξεις που θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές.   

 
Η συμμετοχή σε όλες τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου είναι ελεύθερη και κρίνεται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου