ΝΕΑΠΟΛΗ-ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ

To "Nεαπολιστας" ειναι ενα blog που αφορα την Νεαπολη της Νικαιας.Οποιαδηποτε καταγγελια και οτιδηποτε αφορα την συνοικια μας μπορειτε
να μας το στειλετε στο mail pahidisp@yahoo.gr για να το δημοσιευσουμε.

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

EKΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Εκδηλώσεις στις δημοτικές Βιβλιοθήκες Νίκαιας και Ρέντη με αφορμή

την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού

Να σου διαβάσω ένα παραμύθι;

 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού, το τμήμα Βιβλιοθηκών, Μουσείων, Πινακοθηκών και Ιστορικού Αρχείου, σε συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικών Υπηρεσιών, διοργανώνουν εκδηλώσεις με τίτλο «Να σου διαβάσω ένα παραμύθι; Ο μαγικός κόσμος του βιβλίου και η συμβολή του στην ανάπτυξη του παιδιού προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας.

 

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ρέντη (Μπιχάκη 15) και την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας (Αρκαδίου 23).

 

Η συζήτηση θα εστιάσει πάνω στους τομείς ανάπτυξης που συμβάλλει το βιβλίο, στους τρόπους για μια πιο ψυχαγωγική και δημιουργική ανάπτυξη και στην επιρροή που ασκεί στη σχέση γονέα-παιδιού και στη διαδικασία της ανάγνωσης.   

 

Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε γονείς με παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας και θα συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι του Δήμου Δήμητρα Αγγελοπούλου (Σύμβουλος Επαγγελματικού προσανατολισμού Msc) και Ελένη Γιαλαμά (Ψυχολόγος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου