ΝΕΑΠΟΛΗ-ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ

To "Nεαπολιστας" ειναι ενα blog που αφορα την Νεαπολη της Νικαιας.Οποιαδηποτε καταγγελια και οτιδηποτε αφορα την συνοικια μας μπορειτε
να μας το στειλετε στο mail pahidisp@yahoo.gr για να το δημοσιευσουμε.

Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ-«ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ»!


ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ!
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ 

Π.ΤΣΑΛΔΑΡΗ 10 – 1ος ΟΡΟΦΟΣ                                                         ΝΙΚΑΙΑ 4/12/2012
ΤΗΛ: 2104900471 – ΦΑΞ: 2104278182                                                 ΑΡ. ΠΡΩΤ. 115
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 1950
ΜΕΛΟΣ Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

                                                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 


Συνάδελφοι

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Νίκαιας-Ρέντη σας καλεί να βοηθήσετε με οποίον τρόπο μπορεί ο καθένας τους συμπολίτες μας με είδη πρώτης ανάγκης ( τρόφιμα-ρούχα-φάρμακα-παιχνίδια).
Την περίοδο αυτή που η κρίση έχει χτυπήσει βαθιά την Ελληνική οικογένεια , θα πρέπει όλοι μας να δώσουμε το παράδειγμα της αλληλεγγύης και της έμπρακτης βοήθειας στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη! Το σωματείο μας θα παραδώσει τα συγκεντρωμένα τρόφιμα και υλικά στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου , όπου τα προϊόντα θα προωθηθούν εκεί που πραγματικά τα χρειάζονται!
Σας καλούμε να συμμετέχετε και να προσφέρετε σε αυτήν την τιτάνια προσπάθεια και να στείλουμε ένα βροντερό μήνυμα ότι «ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ»!
Τα προϊόντα θα συγκεντρωθούν ανά χώρους δουλειάς ( Δημαρχεία-Καθαριότητα-Πράσινο-Τεχνική Υπηρεσία) από σήμερα ως τις 20 Δεκεμβρίου.

Σας παρακαλούμε να απευθυνθείτε στους κάτωθι υπευθύνους:

1) Ενότητα Ρέντη : Τουλουμτζίδου Δέσποινα(Ντέπυ)

2) Καθαριότητα : Νικολαίδης Νικόλαος

3) Τεχνικές υπηρεσίες Τσιχλάκης Δημήτριος

4) Δημαρχείο Νίκαιας Κουτσαθανάσης ΑθανάσιοςΤο Διοικητικό Συμβούλιο έχει την υποχρέωση να σας ευχαριστήσει εκ των προτέρων για την σίγουρη ανταπόκριση σας! 
 
Δράση αλληλεγγύης για τις άπορες οικογένειες από το Σύλλογο Εργαζομένων Δήμου Νίκαιας –Αγ. Ι. Ρέντη
 
Τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα και παιχνίδια θα συγκεντρώνει από σήμερα έως και τις 20 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου. Στο χώρο του Δημαρχείου σε Νίκαια και Ρέντη, στην Υπηρεσία Πρασίνου, Καθαριότητας και την Τεχνική Υπηρεσία θα μπορεί όποιος επιθυμεί να προσφέρει το δικό του δώρο ανακούφισης σε εκατοντάδες οικογένειες που πλήττονται. 
Τα προϊόντα που θα συγκεντρωθούν, θα διανεμηθούν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου εκεί όπου πραγματικά υπάρχει ανάγκη.
                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου