ΝΕΑΠΟΛΗ-ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ

To "Nεαπολιστας" ειναι ενα blog που αφορα την Νεαπολη της Νικαιας.Οποιαδηποτε καταγγελια και οτιδηποτε αφορα την συνοικια μας μπορειτε
να μας το στειλετε στο mail pahidisp@yahoo.gr για να το δημοσιευσουμε.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ-ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ

Συνεχίζονται οι δράσεις αλληλεγγύης στο Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη
200 παιδιά εμβολιάστηκαν και εξετάστηκαν δωρεάν
Εθελοντική Αιμοδοσία στη Δημοτική Ενότητα Ρέντη
Δωρεάν Οδοντοστοματολογική εξέταση στους μαθητές της πόλης
Περισσότερα από 200 παιδιά απόρων ανασφάλιστων δημοτών Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη εμβολιάστηκαν και υπεβλήθησαν σε ιατρικές εξετάσεις στα Δημοτικά Ιατρεία το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου και η ανταπόκριση ήταν πραγματικά μεγάλη.
Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη συνεχίζουν τις δράσεις αλληλεγγύης και πρόνοιας με την Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Οκτωβρίου σε συνεργασία με το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Ι. Ρέντη (Μπιχάκη 15). Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοτική τράπεζα αίματος του Ρέντη είναι η πιο παλιά και η πιο μεγάλη σε πανελλαδικό επίπεδο. Από το 1979 έως σήμερα, πρόσφερε περισσότερες από 9000  μονάδες αίμα, σε  συνδημότες μας -και όχι μόνο-, σε κάποιο έκτακτο περιστατικό που τους παρουσιάστηκε, βοηθώντας τους αποφασιστικά και, σε πολλές περιπτώσεις, σώζοντας την ίδια τους τη ζωή. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 213 2004 811.

Παράλληλα, στα μέσα Οκτώβρη θα ξεκινήσει και δωρεάν  οδοντοστοματολογική εξέταση και αγωγή υγείας  για τα παιδιά όλων των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων του Δήμου και στους μαθητές που θα εξεταστούν -μετά την έγκριση των γονιών τους-, θα δοθεί σχετικό ενημερωτικό σημείωμα για την κατάσταση της στοματικής υγείας των παιδιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου