ΝΕΑΠΟΛΗ-ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ

To "Nεαπολιστας" ειναι ενα blog που αφορα την Νεαπολη της Νικαιας.Οποιαδηποτε καταγγελια και οτιδηποτε αφορα την συνοικια μας μπορειτε
να μας το στειλετε στο mail pahidisp@yahoo.gr για να το δημοσιευσουμε.

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ


Επιτροπή Παρακολούθησης Αδέσποτων Ζώων

Τα αδέσποτα ζώα αποτελούν κομμάτι των πόλεων. Στη Νίκαια τα τελευταία χρόνια το φαινόμενο δημιουργίας τέτοιων μεγάλων ομάδων -κυρίως σκύλων- που σε πάρα πολλές περιπτώσεις γι- νόντουσαν επικίνδυνες, παρατηρούταν ολοένα και πιο έντονα. Έχουν καταγραφεί αρκετές φορές μέχρι σήμερα περιστατικά που κατέληγαν μέχρι και σε νοσοκομεία αλλά δυστυχώς, παρότι ήταν γνωστό και παρότι “τυπικά” η υπηρεσία μέριμνας υπήρχε στην υπηρεσία πρασίνου του δήμου μας, τίποτα δεν είχε γίνει για την εφαρμογή του Ν. 3170/’03. Ήταν ουσιαστικά αδρανής.

Στης 2 Φεβ. 2011, ύστερα από σχετικές ενέργειες του Αντιδημάρχου Ποιότητας Ζωής και Αντιπροέδρου της ΠΕΣΥΔΑΠ κου Σταματάτου, συστήθηκε η Επιτροπή Παρακολούθησης Αδέ- σποτων Ζώων Δήμου Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη.

Η Επιτροπή θα έχει την ευθύνη για τη σύσταση ομάδων εθελοντών, με σκοπό την προστασία των αδέσποτων ζώων, τη διοργάνωση ημερίδων για θέματα ασθενειών και διαχείρισης δεσποζομένων και αδέσποτων ζώων, ενώ πολύ μεγάλη σημασία θα δοθεί και στην ενημέρωση των μαθητών, “καθώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μια άλλη κουλτούρα στους μαθητές μας και σταδιακά τα παιδιά να κάνουν τη διαφορά”.

Επιτροπή Παρακολούθησης Αδέσποτων Ζώων Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη




Επικεφαλής :
ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΣ, Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής



Πρόεδρος :
ΑΘΗΝΑ ΜΠΕΝΑΚΗ



Εκπρόσωπος Δημοτικής Ενότητας Νίκαιας :
ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΕΛΟΥΚΑΚΗ, Διαμ/τική Σύμβουλος



Εκπρόσωπος Δημοτικής Ενότητας Ρέντη :
ΑΡΓΥΡΟ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, Διαμ/τική Σύμβουλος



Εκπρόσωπος Φιλοζωικών Σωματείων Νίκαιας :
ΠΟΠΗ ΛΟΪΖΟΥ



Εκπρόσωπος Φιλοζωικών Σωματείων Ρέντη :
ΜΑΡΙΑ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ



Φιλόζωη Νίκαιας :
ΑΡΧΟΝΤΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Προϊσταμένη Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης



Φιλόζωη Ρέντη :
ΕΛΕΝΗ ΡΟΥΜΙΑΝ, Δημοτική Σύμβουλος



Συντονίστρια & Επιστημονικός Συνεργάτης :
ΕΛΕΝΗ ΜΑΡΚΑΚΗ

Όλοι οι πολίτες που ενδιαφέρονται να βοηθήσουν με οποιονδήποτε τρόπο αυτή την προσπά- θεια, μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με την επιτροπή, είτε μέσω της γραμμής επικικοινωνίας με τον Δημότη, είτε απευθείας στο τηλέφωνο: 210 4920 708

Πηγη www.halkidona.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου