ΝΕΑΠΟΛΗ-ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ

To "Nεαπολιστας" ειναι ενα blog που αφορα την Νεαπολη της Νικαιας.Οποιαδηποτε καταγγελια και οτιδηποτε αφορα την συνοικια μας μπορειτε
να μας το στειλετε στο mail pahidisp@yahoo.gr για να το δημοσιευσουμε.

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΟΝ Α'Ι' ΒΑΣΙΛΗ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ

Αφηγήσεις παραμυθιών με μύθους και παραδόσεις μέσα από την Ιστορία της Τέχνης θα περι- λαμβάνουν οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη στις 3, 4 και 5 Ιανουαρίου.
Με τίτλο: “Μετά τον Αϊ Βασίλη ραντεβού στη Βιβλιοθήκη” θα πραγματοποιηθούν -εντελώς δω- ρεάν- στον χώρο της βιβλιοθήκης πλούσιες διαδραστικές εκδηλώσεις για όλους τους μικρούς μας φίλους που αξίζει πραγματικά να παρακολουθήσουμε.

Κάλαντα στη Ζωγραφική

Την Τρίτη 3 Ιανουαρίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 12.00 παιδιά ηλικίας από 8 έως 12 ετών κου- βεντιάζουν για τα κάλαντα στη τέχνη και διασκεδάζουν δημιουργώντας εικόνες και σχήματα με τη βοήθεια της Ιστορικού Τέχνης Μαρίας Πούλου. Η εκδήλωση θα επαναληφθεί την Τετάρτη 4 Ια- νουαρίου από τις 5.00-7.00 μ.μ. για παιδιά έως 8 ετών.

Γραφές και Αναγνώσεις

Αποσπάσματα από τη Σταχομαζώχτρα του Αλέξ. Παπαδιαμάντη, τα Δημόσια και Ιδιωτικά του Οδυσσέα Ελύτη, την Προς Κορινθίους Επιστολή του Αποστόλου Παύλου θα έχουν τη δυνα- τότητα να ακούσουν οι ενήλικες που θα βρεθούν στη Βιλιοθήκη την Τρίτη 3 Ιανουαρίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 12.00 μ.μ. και στις 4 Ιανουαρίου από τις 5.00-7.00 μ.μ. Διαβάζει η Ειρήνη Ρηνιώτη.

Ελα να σου πω μιαν ιστορία

Παραμύθια, θρύλους και παραδόσεις για το Δωδεκαήμερο από την Ελλάδα και τον Κόσμο ζων- τανεύουν οι εργαζόμενοι της Βιβλιοθήκης και η Ειρήνη Ρηνιώτη την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου από τις 5.00 έως τις 7.00 μ.μ. Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά έως 12 ετών.

Δημοτική Βιβλιοθήκη

Αρκαδίου 23, Νίκαια
Τ: 210 4936 680  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου